mE:: mYsELf::mInE

My photo
KoTa bHaru,BaNdAr sRi dAmAnSaRa, KL (Sngor),Kelantan, Malaysia

Friday, August 21, 2009

which 1 is better?

sebenarnya, keje nikah kawen ni is not easier than wat we think be4...
ngan nk tempah cateringnyer, dewan, plamin, andamn, n brg2 hntarnnye lgi...
sungguh memeningkan kepalaku y comel ini...ngenge
btway, td, 7.37 mlm 21 ogos, aku call my beloved bf..
Oppss..fiance oke,lupa2....
dia stil kt office...keje byk y nk disetel...
mayb sistem hotel down kot...
ksian aiman...pnat keje, tp aku suke ati plak tdo ptg ni...heeee....
oleh krn dia stil kt opis, mknanya dia x g la trawikh lam ni..
snggh merugikn bkn?
tp nk wat cmner...tpksa keje..nnt kn mrh ngan bos pas2 x approve ct kawennnn
matii aku if jd cam2....aiyakkkk!

heee....actually aku call dia sbb nk cnfemkan blk hneymun destination ktorg ni....
nk bl tket awl2 pon x leh sbb aku x taw cuti sem aku thn dpn tym bl
ngan nk prktikalnyer lg...
da la x taw prtkl kt skolah mn...
kerisauan mula mlanda...isk2..
risau tpksa prtkal kt tempt y x besh x penyelia pon x besh...ngenge
soOo, mrkah pon mstnyer x besh kan?
haIshh...Nauzubillah...mtk djauhkan...

bbrpa bln y lalu ktorng da plh tmpt hneymun iaitu bali or phuket island....
tp dia lebeh prefer bali...aku plak phuket...adoyaii...
2 y pning ni...
3 hr y lalu pon siap gduh2 psal ni....
lpas dia bncang ngan his mom pon, mama dia prefer ktorg g bali
aku bknnyer ape, aku ksian dia tpksa kuarkan dt y byk u hneymun ni nnt
da la dia tngung sorg2
x best la cam2
dia plak cerewet tahap ape ntah
kt nk y tbek...
y ptg servis hotel cun...mahal pon x pe...
pelik btll...x bosan ke duk hotel 5* je...
keje pon da kt hotel 5* (westin lgkawi spa n resort)
ape la slhnye try servis chalet ke...
ntah2 lg best dr 5* hotel 2...
iktkan ati, nk je hneymun kt tioman ke, phentian ke...
tp dia nk gak g bali 2
even dia br je pg sbln y lalu...adeyhh..~
pelik btl...da pg pon nk pg lg...
ntah2 ada awek cun kt sn kot?
jwb aiman jwbbbb...!

hehe....mlm ni aku nk try bncang lg skali ngan dia...
aku da siap wat initery u berdebate ngan dia tonite!!

i stressed here..i want go 2 phuket...according 2 bla bla bla....hahaha
ni dia initerynyer...y phuket 2 aku y plh sdr hotelnye...iktkan ht dia, xnk nye htel ini
uwaaaaa.....choosyyy.....! y bali 2 pilihan dia....
tp hotel y dia nk Westin Nusa Dua ( tmpt dia stay hr 2 )
aku plh Le Meridien sbb murh ckit....jimat2...
tempoh bermlm ialah 3 mlm...heeee
trikh hneymun y dipilh ini 6 dis till 10 dis...tp x sure sbb dia kt x cnfem sbb hotel dia bz gler...
if anythng y berubh pon, myb tarikh n hrga tket flite y sntiasa berubh2...ngenge...


phuket
tket pg blk rm 764
Hotel Club Andaman Beach Resort rm 1464.53
total rm 2228.53


bali

tket pg blk rm 936
Hotel Le Meridien Nirwana rm 2195.61

total rm 3131.61


soo...apa pndangan korang? tentulah pilih phuket kan?
y ptg pngalaman 2...

x kesah la di mn2 kt brada....
n y plggggg ptg, murh n berbaloi oke....heeee
hope eman juqi mngalah this nite n pilih phuket...hee
aku x nk cam last 3 nite when dia ckp ngan uuke selengenye(wat 3G)


"kt pg dua2 ye cuk....x yah pning2...kt g la phuket dl ke, bali dl ke....x ksah la, asal
kt x gduh....lgpon sy leh discount hotel 50% if stay kt starwood hotel..kt gn la staff price...oke syg?"

mak oooOii....nk elakkan gaduh konon..
aku nk save bajet tp dia plak ckp nk pg dua2.....
memg la ada staff price tp if 3ribu lebey divide 2 pon da jd 1 rbu lebey da...
dia sgt x fhm...hahaha...blurrrrrrrr...
hahaha...

papepon, i vote Phuket oke!
we want phuket!!~~
we ke? hahahaha....



2 comments:

ChekguSekolah said...

hahaha..

mcm2..

nk ikut g honeymoon..
kehkehkeh

nOor aNIes said...

jom2...hehehe....kt pakat g rami2..