mE:: mYsELf::mInE

My photo
KoTa bHaru,BaNdAr sRi dAmAnSaRa, KL (Sngor),Kelantan, Malaysia

Thursday, August 27, 2009

esei hr ini...

hr ni cuaca sgt sejukk...tramat sejuk...hehe...
pas blk dr jpj test td trs call aiman...dia br je bgn tdo...
biasa la hr off..
tiba2 rndu sgt kt die..bley ke rndu byk2 ni?
hehe...kan bln pose ni...haishhh..
pas2 aku tnya dia ready da ke nk kawen..
dia ngan laju je jwb " rEadY!!" hehehe...mst comel kan..
sygg cuk2 sy ni....dia mmg xcited gler nk tngu mjlis kwen kami ni..
aku? of corse la xcited tp + tkt..hehe..biasa la..pmpuan kan...
then aku recall blk phub aku n dia....
da msk 7 thn couple n sthun dia duk ngorat..kehkeh....
bl diputar blk waktu kt sek teknik dl, dia la org y plg aku x sk
sbb dia playboy..boye tahap raja tembaga kot...ngenge..
last2 aku bakal bkwen gak ngan die....

mst dia sk gler bc entry aku kali ni...
bngga la 2 ek..
hee....tp aku pon suke gak...
kalu x, xkan aku nk tlis plak kan...hehe...
pape pon...smg mhligai y akan dibina ini sntiasa dilimpahi
rahmat dr ALLAH...
dan diberikan kami berdua kekuatan u mnghdpi dugaan hdp bsma..

2 aiman juqi smat...
sy syg qi...my bucuk2 ni..heeee...
tiang elektrikku...hahahaha...
(jgn mrh, nnt kn jual..)


2 comments:

<< s| tED| >> said...

test JPJ? amacam? lulus tak?

nOor aNIes said...

haha..malu nk ckp...
on d road lulus...18/20
bukit n parking pon ok...
x lulus nyer kat 3 pnjuru...adehh...

kn ulang blk 11 sept ni..