mE:: mYsELf::mInE

My photo
KoTa bHaru,BaNdAr sRi dAmAnSaRa, KL (Sngor),Kelantan, Malaysia

Monday, February 23, 2009

SEBUAH KEHIDUPAN


tetiba je rs bosan....br td aku siap mngedit proposal u pgram aku kt kedah nnt...walaupun da penah d pngarah program tp ni la pgrm y byk mngajar aku erti ksbaran ya sbnar..

kdg2 aku bosan dgn cara hdp sbg seorang plajar..
bgn kul 0630 n g klas kul 8 till 11 mlm...mlm ni je x g fkulti sb my client ada test so cancel session n dganti ngan hr len...

i need more space in my life....space u bnafas dgn lega..space u blk kg sesuke ati n space u sgala2 nya...i owez thining dat hows my life should b? do i need more patient when me face a difficult stuation juz like now o juz ignore it as nothing happen...ehmmm...

2 psl dnia aku as a student...as a lover plak..lg complicated...sume org ingt kami psangan bhgia...
ye...kami mmg bhgia ttp onak dan rnjau y kami lalui x sorang pon taw n bia la kami simpan sbg pedoman dan pngajarn di ms hdpan...
apa y aku dpt dr ujian pcintaan kami ialah trust ur partner as well..( but not mmbabi buta), respect his xplaination n dont eva simbah mnyak kt api yang br je nk mnyala..ekekeke...
tp kdg2 pon aku simbah gak...ex: aku ttp fon tym gaduh n dia marah...aku pon suke je mjwab: "ikt aku la...mu nk caro bakpo..."..hahaha...naseb bek dpt aiman y cool...kalu org len aku x taw la caner...but now i learn how 2 be a polite gurl n mulut berat nk mjawab..hekhek...

td aku br je ym ngan qima n zila zaid...n aku tpikir usia hub kami...da hmpir 7 thn pkenalan....wahhh...br aku rs y diri ini tlalu tua...kikiki..dan aku mula la tbyng kan hub kami 5 thn akn dtg...mst sume da kawen n ada ank2....tym 2 aku nk qima arrange reunion kt PD...ekeke...mst syok...bwk ank2...tp tym 2, laki2 kita kn jg anak sb super duper mommys nk g banana boat 4 jam kt lauttt...ekeke....beshh...mst besh tym 2...x sbr iii....kikiki....



beginikah kita 5 thn akan dtg? insyALLAH....tp kt kn wat banana boat kecik u ank2 kt y comey2..kekeke
qima d rock n roll fren
nik d sopan santun gurl
nelly d super duper hot fren
ada..welcome 2 d club...ekeke


ehm..tu cite psal tmn2 SMTPM...skang cite psal tmn2 kt UPM..walaupun br je knal (br 3 thn ) tp semua y ada adlah sama kpala...kalu x sma sgt pon lebey2 kurang je la...almost sume bnda ktorang wat sesm..n antr tmpt lepak ktorang tym kuar bpoya2 ialah g karaoke kt alamnda o mines... kdg2 g mndi air terjun kt gabai n join mcam2 prgram sesm....besh mmg besh tp aku sorang je cam org tua sb dorang la x matanggg..gegege....
tp x pe...aku trm seadanya...kikiki..


tym prgram kt kuala woh perak

yana bulat tomei..
fizzah beng..
sexy sue






k la..aku rs bosan plak tlis blog ni...nk tdo jap..if aku rs bosan tdo nnt aku bgn n wat bnda len plak..heeeeee

10 comments:

Hazwan Faisal said...

haha...
baru sedar ke ko dah tua, aku dh lame sedar nis oiii....
bosan dengan rutin sbgi pelajar, kita belum kerja belum tau lg nis, silap2 bila dah keje ko akan ckp nak kembali belajar balik...
tu biasa la tu...
so nikmati la sepuas2nya masa kita di alam belajar ini...
pasni x de dah wei...

p/s: bila nak kahwin wei...hehe

[N][!][K] said...

anne..sopan sgt ke kiter ni...i ganas laaaaaaaaaaaaa...aummmm!!!

amilqa I atilna said...

waduh buk,,5 tahun lg?? gi mana yah???
Ya Allah, jika hari ini ada bahagia
LIMPAHKAN semua untuk kami
Ya Allah, jika hari ini ada duka
JAUHKAN semua dari Kami..amin...:)

nOor aNIes said...

mr juwe...kalu aku tuo..mu pon tua gak taw....x sdar dr ek? kiki

nik nadia..awk mn som gnah2..awk kn sopn2 jah..ekeke

aminnnn..thnks qima..lap2 u..muahhhkakaka

[N][!][K] said...

aminnnnnnnnn....GOD BLESS US!

Ilyani Hashim said...

hehehee.. i mmg owez hot.. sbb tu i kna dok lam ekon je.. pns laa.. hahahhaa.. gewdix jer okeh.. 5 taun lg ade ank? yeyy!! x sbr!! hahaha.. gateii.. 5 taun lg wajib ade reunion ok.. qima!! dgr tuu.. proposal blh wat every 3 taun.. ahahahhaha

nOor aNIes said...

kehkeh...utg la mu nelly, x yah ssh2 cr sunblok...kn sokmo kn duk dlm ekon..kekek...x kn keno mthari lgsg....ganah demo..

i pon x sbr nk ada bby...kiki..st cmey kan ank2 kt...like mommy like kid..keeeee

yup!! qima...mu dgr 2..2 tugasan wajib 2...kn wat proposal cpt2...tym 2 mst gempak!! kt wat kt pd..tmpt sm, org sm tp berwajah baru...gegegege...

amilqa I atilna said...

anne,,wajah baru??
botox ko vitamin C??
muahahhaha..;p

xyla said...

botox??aisk..'kronik2'
5 tawon lg....hmmm..thinkin'..

nOor aNIes said...

bkn botox...slim world xpon london..kuikuikui....ank rami kot tym 2...x de jg bdn...haha