mE:: mYsELf::mInE

My photo
KoTa bHaru,BaNdAr sRi dAmAnSaRa, KL (Sngor),Kelantan, Malaysia

Thursday, February 19, 2009

mY 1st pOst...

entah caner angin aku tetiba hr ni nk wat blog plak...mayb sbb da lm x de ksmptan nk tlis diari so aku rs, ni la peluang tebaik u aku mulakn kmbali menulis pape y aku suka..
pntu ati aku smakin kuat u mmbt blog ni tym aku bkk blog arwah dr lily mastura yang br je kembali ke rahmatullah pd mngu lpas ( 11 feb 2009)...bl aku bc blog arwah, aku rs sgt menyentuh prasaan n sanubari....mngkin korang trtnya2 apa yang mnybbkan aku rs cam2 kan? aku rs cam 2 coz dlm blog tsebut, aku terbaca kt2 suaminya yang sgt rmntis n sweet tym beliau komen blog arwah dr....tym bc 2 aku rs blog merupakan 1 medium u kt meluahkan prasaan kt tnpa rs tbatas even skit pon dan prasaan itu wujud dengan seikhlas kta2 y dlafazkan dan ditulis... masa 2 jgkla aku tringin benar nk wat blog..aku nk, blog aku nnt akn djdikan 1 memori u insan2 yang tsayang if suatu hr nnt swaktu kt tlh pon tiada di muka bumi ini...sm spt knngan blog arwah dr lily kpd kami as her students n keluarga arwah sdr....

haishh...sedey la plak....aku pon x taw nape aku makin snctve lately....mayb sb pnat sgt dgn asements n sesi pastu dtmbah plak ngan kelas almost evryday 8 to 11.....penat2...bkn 8 pg ke 11 pg tp 8 pg ke 11 mlm....xtaw la apa nk jd ngan aku sem ni...bz2 caner pon tp hati ni ttp nk njoy...tp2 mnggu x da kt kolej...nmpak sgt stress duk kolej ni...hihihi...

well....as a student, aku kn la sabar dgn dugaan keje y byk ni...xpe2....ada sthun je lg....
go ann....goooooo!!!!! kekekeke...all d best 2 me.....heeeeeeee....

2 comments:

amilqa I atilna said...

jgn stress2 yayang,,counting da day ok...:)

nOor aNIes said...

me owez counting my day...x ckp tgn, i gn kaki taw....kikiki