mE:: mYsELf::mInE

My photo
KoTa bHaru,BaNdAr sRi dAmAnSaRa, KL (Sngor),Kelantan, Malaysia

Wednesday, February 25, 2009

sakitnye hati....

geram aku dbuatnya...
perkara y plg pntang dalm hdp aku ialah tym aku call some1 berkali2 tp still x pick up fon...
kalu bnda remeh temeh x pe la gak tapi jika mlibatkan hal msthak lg la aku angin...haishhh....
jka aku da angin, fhm2 la pe y jd..cnfem la org y tdkat akan mdgr leteran mak kiah aku ni...
bg aku if gn tepon tp x nak angkt coz sb y x masuk akl bek x yah gn fon...campak je kt sungai ke..laut ke...x pon drma kt sape 2 y x da tepon...
haishhhhh...geram!! GERAM ni...ishh...

6 comments:

xyla said...

hey dear..sabao2..hehe
die ade hal kot..try lg k dear..sbr..

nOor aNIes said...

i call 3 no dio...alasan dio, simkad punoh...nmpk sgt x logik...haiiish...
gram ni..x sk asement group!!!

amilqa I atilna said...

xdop group sehebat go gurls..:)
dio guno fon gapo??
oyak dio,,dermo ko aku,,
fon aku post ke Gaza doh,,huhuh..:)

Mohamad Ikhwan bin Abdullah said...

naroh sangat ni,,sabar lah ya

nOor aNIes said...

haha..aku ingt nk suh dio drma sana gok..beyeh qima...nnt aku suh dio wi ko u...kekek

nOor aNIes said...

haha...ngah sbr da ni...kekee.....pnas palo2 duk sbr..tp x po..hr ni okk dos...