mE:: mYsELf::mInE

My photo
KoTa bHaru,BaNdAr sRi dAmAnSaRa, KL (Sngor),Kelantan, Malaysia

Thursday, December 9, 2010

my new baby...



bkn bby y real oke...baby ni mrngkap my new enpon...heee...
setelah ditimbal blk, akhirnya en suami belikan nokia X5 u his wife y bulat comel ni..haha...perasan btl...
hr ni en suami tinggalkan his bb u sy gn coz tepon lm sy tu dia nk track in...ptg td dia call tnya oke ke x x5...sy juz ckp oke je coz sbnrnya sy x ksah dia nk bg y mn....cm y sedeynya sy mtk kaler pink o blue tp dua2 kaler x da...jd, en suami belikan y kaler itam..ktnya nmpk smart gak...ehmm..okelah..dia nmpk oke, so oke la kot....heeee....

nk tgk x caner nokia x5 tu? hee...jap2 sy upload...




taraaaaaaa...heee




kaler biru n pink ni mmg dalam mmpi je la sbb x da stok...



oke...y ni y mcm sy pnya..kaler itam...oke x?






oke la kan? lgpon beli y cnggih2 pon sy juz reti msg n call je..haha...


nota kaki tgn:
tepon real ngan en suami sbb dia odw blk dr tmpt beli tepon tu....haha...eksaited btl sy ni kan? heee


3 comments:

Mr & Mrs Zaidi said...

cantik jgk tel nie anis.....
cute jer mcm org yg pakainya jgk....

nOor aNIes said...

tq2..heee....tp byk bnda kt x reti nk gn..juz reti msj n call je..haha....nk dwnload pape mmg x reti...

Mr & Mrs Zaidi said...

ehmmm..biase la 2..tel bru kne bnyk kne godek2 sikit...ha2..nnt lme2 mesti terror...hi2..