mE:: mYsELf::mInE

My photo
KoTa bHaru,BaNdAr sRi dAmAnSaRa, KL (Sngor),Kelantan, Malaysia

Sunday, December 12, 2010

home sweet home..:)


finally,setel jgk akhirnya houz warming y dibuat secara kecil2an semlm...
sgt epi bl mmbr2 rapat dtg memeriahkan mjlis tu..:)
smngu dua ni mmg agk bz coz sbuk msukkan brg2 dlm umah n mngemas umah...
alhamdulillah en suami seorang y ringan tulang...
dia x ksah mmbsuh pnggan, mvakum lantai,mnyusun n mengelap mja mkn n len2 lg...
cm jgn suh dia iron tudung bawal sdh...dia mmg failed gler bab2 mngosok tdung pempuan ni..heee...----> ada kaitan ke iron tdung ngan msuk umah br? adaaaa....coz kalau x da tdung nk dipakai, caner nk kuar beli brg umah kan? hahahaha

kt bwh ni ada skit pic d making of....spjg pmbikinn home sweet home--> pembikinan? btl ke ayt ni? heee, byk gak pic y diamek tp x sume dpt diupload sbb tdpt pic2 y x lulus u dipaprkan di ruang umum ni n lg satu,byk pic2 d making of tu da terdelete coz tym nk tkr fon hr tu, sy da deletekan sume sbb ingtkan da trnfer dalam lappy--> careless y amat okee....



ni dorang ngah psg kabinet tv...


cb teka ni kt mn? heee....sume brg dlm stroller besi n y cam stroller u papan2 pjg tu ktorang pnya...heeee

ni tym ngah psg meja mkn...pnya eksaited coz sgt suke mj mkn ni...

in progress...


haaa...ni pic sy n ank2 sedara y dr melaka tu...tym ni dorang tmn sy n en suami cr brg...kakak n adik sy pon ikt...:)

nk tgk caner y terlatest ni keadaan umah sy? heeee....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



tadaaaaaaaaa..!!!





ni ruang mkn...ruang peveret sy coz sy suke mkn....

pic ni nmpk keseluruhan ruang menonton n ruang mkn...pic ni di amek after houz warming.. en suami mngvakum, mngelap meja mkn n psg lampu pocong--->sy pgil lmpu pocong coz bntuk dia pjg camtu....tym ni da 11.30 mlm da..

ni ruang peveret en suami....meja tv tu dia y plh...kalau nk taw, msh byk bnda2 y perlu digntung kt umah kami ni including ayt al-quran, shelves y perlu didrill kt dinding n pic2 kawen n tym x kawen tp nnt2 la dl....x ckp ms nk wt itu sume...heeee

lampu pocong...heee...

ruang dapur!! jg my peveret port ni..tmpt sy men msk2 then tmpt sy bt apa y en suami sy haramkan---> mnum ais..ngengenge...



umh sy tu x bsar mn pon tp juz nice u 2 org..dlm byk2 pic, pic bhgn laundry sy lupa nk snap..lgpon tym snap2 pic ni da tgh mlm da...pntu kt msin bsuh n jemur kain tu en suami da kunci da...ngee.nxt tym la ek..



nota kaki:
tema umah sy merah hitam putih.....sekian tima ksih...:)



4 comments:

Mr & Mrs Zaidi said...

wahhhh...dah hampir siap yek d making of 2....sgt2 menarik n nmpk sgt elegant rmh anis...bila nk jemput dtg rmh nie??

Mr & Mrs Zaidi said...

wahhhh...dah hampir siap yek d making of 2....sgt2 menarik n nmpk sgt elegant rmh anis...bila nk jemput dtg rmh nie??

nOor aNIes said...

insyALLAH...byk lg x setel tu.....nk ajk pon segan sb bsepah lg ngan bnda2 y blm dgntung kt dnding..heee

Mr & Mrs Zaidi said...

ha3...itu biase diperingkat permulaan masuk rmh...xper2...nnt hias cantik2...leh la jemput rakan2 blog plk ek...hi3...