mE:: mYsELf::mInE

My photo
KoTa bHaru,BaNdAr sRi dAmAnSaRa, KL (Sngor),Kelantan, Malaysia

Monday, January 4, 2010

CONTEST "TIRU MACAM SAYA"


skang ni sy ngah berjinak2 nk join cntest kt blog....
n CONTEST "TIRU MACAM SAYA" merupakan contest kedua yang sy join...
sape2 y berminat, kt bwh ni adalah mklumat ttg this contest...
join jgn x join!!! hehe...

Contest ni sambil-sambil mempromosikan Batik & Sutera Terengganu & Blogshop ni. Berikut adalah syarat-syarat Contest ni:-
  1. Mesti mempunyai blog & menjadi FOLLOWER di Walai Batikku
  2. Letakkan Banner Contest ini & Banner Walai Batikku di sidebar anda. Banner tersebut mestilah dilinkkan kehttp://walaibatikku.blogspot.com/2009/12/contest-tiru-macam-saya.html & Banner Walai Batikku dilinkkanhttp://walaibatikku.blogspot.com
  3. Letakkan link Walai Batikku di blog list anda
  4. Buat satu entry mengenai contest ini
  5. Uploadkan 1 gambar shj iaitu gambar berpakaian Batik (pario pun blh), tak kisah la sama ada anda sendiri @ saudara anda. Kalau bergambar ramai2 nyatakan mana satu anda. tak kisah batik yang anda pakai tu mahal @ murah, pario @ sebaliknya, batik urban ker asalkan jangan berbatik sarung sudah la yer..
  6. Terbuka kepada lelaki & perempuan
  7. Ceritakan serba sedikit tenttang pakaian batik tersebut
  8. Tinggalkan link entry anda di ruangan komen di bawah
  9. Tarikh tutup contest ni adalah pada 30 Jan 2010
Hadiah yang bakal di terima dirahsiakan terlebih dahulu dan yang pastinya hadiah tempat pertama semestinya istimewa..



okeh,nilah pic berpario y dpertaruhkan...hehe...arap2 menng...if mnng kira rezeki kawen la....


citer ttg pic ini:

pic ni diambil u post wedding pnya photoshoot...kiranya tym awl2 kawen la ni....
my hubby y nk sgt tgk sy pki kbya n pario ni so, ape lg melaram je la ngan bju2 ni...hehe
kain pario 2 actually menyimpan 1001 knngan abadi spjg hdp sy....








4 comments:

ZHASLIN said...

hi.. pertama kali.. pengantin baru ke ni.. tak terlambat rasanya ucap tahniah..

semua banner ok tapi bloglist je xde nama walaibatikku.. nanti update balik k

nOor aNIes said...

ok....thnks..nnt sy update

ZHASLIN said...

ok Done!

ZHASLIN said...

OK DONE!