mE:: mYsELf::mInE

My photo
KoTa bHaru,BaNdAr sRi dAmAnSaRa, KL (Sngor),Kelantan, Malaysia

Monday, October 26, 2009

27 october 2002 - 27 october 2009


waaaaaaaaahhh..terujanyer nk tnguu hari esok...
esk genap 7 thn kisah cinta kami n ckp sbulan 3 hari kami kawen....huhu....
terasa rndu makin mncengkam sanubari ni....cam nk fly je ke tmpt dia...
tp sbr2, mlm esk kn exam...final plak 2...adoiii....
sabar ek....
hope my dear hubby pon trt sabar...dia pon tntu xcited sgt kan...?
semlm lg dia da post shoutout day after tomoro kat his facebook...
ehmm...aku akui, dia lebey rmtik skit bab2 cam gni...biasanya aku ni mdh je lp tarikh2 pntg ni...
n aku penah lupa wish befday dia on 6 oct ari 2....padahal br je kawen on dat tym...adoyaiii....
nyaris dia x mrajuk...tp aku taw, dia mst kcil ati gak even x tnjuk pom....

harapn aku, smg hubungan ini semkin diberkati dan perkhwinn kami membw kbhgiaan
dunia n di akhirat....smg aku mampu u mnjdi isteri solehh n y terbaik u dia...aminnnn....

mish u syggg...by syg abg..mmuuuahhh!!!

2 comments:

farwalis said...

bye muahhhhhhh~

nOor aNIes said...

haha..sibuk je caki ni ek