mE:: mYsELf::mInE

My photo
KoTa bHaru,BaNdAr sRi dAmAnSaRa, KL (Sngor),Kelantan, Malaysia

Tuesday, September 1, 2009

cUpcakes?




ehm...cupcakes ini sgt cantek....
deary aiman marzuqi, jd ke nk wat cupcakes cam gni on our wedding day nnt?
hehe.....
am waitinggg...
ngengenge



6 comments:

iva saionji said...

cadangan..cadangan...kalau nak wat cam dalam gambar tuh..make sure belah bawah sekali kek biasa takut nnt ader yg kempunan xdapat makan kek...nanges..huwaa...huhuhuhu..cantik tapi semua dapat terutama sedara-mara yg dtg tlg dari awal sampai akhir...cadangan jek..hehehe..

nOor aNIes said...

yep...btl2...sy stuju...thnks 4 d advise...tp x sure lg sbb bakal suami y akan uruskan wedding cake ni...die ckp nk wat cam gni tp x taw lg....hee....

tp if wat camni, akan ku ltak kek biasa kt bwh 2...thnks...hehe

sI tEDI said...

sekarang ni femes kan kek kawen macam ni. cantik. aku suka... selalunya cupcakes aku tgk org letak belah abwah tas ekali baru letak kek

nOor aNIes said...

tu la....tp x taw caner nnt..
sbb cupcakes ni aiman y arrange..ntahkan jd ke x tym weddng nnt..
tp sgt comel kan? heeeee.....
mtk2 jd...nk mkn sorg2...x nk bg sape2 pom...kehkehkeh

iva saionji said...

hehehe...nak makan sowang..haha...dulu iva pon gitu..bila dah sampai waktu..time potong kek je kita dapat tgk n rasa pusing belakang kejap je licin..hahaha..perkara biasa..nak-nak bila kita wat stail gitu..org akan lagi teruja nak makan...

nOor aNIes said...

hehee....2 la psl...kalau blh nk je suh mak simpnkan sume y best2 n lawa 2 u kt je....tp mn blh wat cam 2 kan...lgpon, on dat day, cnfem2 da x ingt da nk mkn...btl x iva?hehe..iva bg la tips u pngntin br...nnt msukkan dlm entry apa y persdiaan y perlu dibt...