mE:: mYsELf::mInE

My photo
KoTa bHaru,BaNdAr sRi dAmAnSaRa, KL (Sngor),Kelantan, Malaysia

Tuesday, November 2, 2010

papa AM demam......:(


alaaaaa....demam la plak.....br je nk gaduh kow2 punyer...heeee
actually sy n encik suami bergaduh since jumaat lagi...opppsss...bkn2....sy y gaduh ngan encik suami sorang2....bermula ngan perkara y simple je then ditokok tmbh ngan emosi ibu mengndung y kurang stabil---> ia ke?, dan rasa kebosanan duk kt umah tnpa wt pape...

da byk hri encik suami cb pujuk...dia call pon x leh ckp sbb saya bt ---> accept calls only from callers on list....on LIST oke....ini bermkna, bl encik suami nk call x dpt, dia x da la dlm list tu...heee...sgt gedik nk gaduh....ades..

nk dijadikan cite, semalam (isnin) lebey kurang kul 11 lebey am--->sy blm bgn lg coz syok tdo dengan cuaca mendung, encik suami text msg..mlm b4 tu dia da gtaw demam tp sy ingtkan taktik nk bebaik sbb encik suami sy ni sgt pndai wat muke mnja2 pastu x jd la ktorang nk gaduhhh...opppsss, sy nk gaduh...

en suami: abg kt klinik...x keje hari ni...

me----> what? bgn dengan muke serabai pastu pk byk kali nk reply ke tdk..adeih
then sy reply jgk..ye la...isteri mn x risau ngan suami tmbh2 jauh cenggini...

mommy to be: doktr ckp ape?
en suami: demam....
mommy to be: teruk ke? kn hujan ek?
en suami: biasa je...
mommy to be: blk dr klinik rehat oke----> ego lg tym ni...
en suami: oke..

then dlm ptg tu da mula risau...risau nape x reply msg y sy bg lpas tu....sy tnya---> da bgn ke blm tp dia x reply2...

tiba2...

en suami: abg laparr...

mommy to be------>uwaaaaaaaaaaaa....ciannyer laki aku....da2... xnk gaduh da...full stop...sedih gler tym ni sbb dia mmg x larat nk bgn nk kuar bl mknn...kwn2 kt umah pon keje yela kan weekdays....so on d dot gak, sy da x nk gaduh sorang2....n sgera msg ngan pgilan mnja spt biasa n bukak blk accept call from ALL....x sngup bl taw dia skt n x da org nk jg mkn mnum dia...oh hati...sbr laa....dush2.....rs geram tb2 kt dr sdr coz ego sgt....


nota kaki: ktorang da bek da....opppss..sy da bek da ngan en suami sb penat gak gaduh sorang2 ni..hahahaha


2 comments:

angel with hijab said...

salam anis.. macam budak2.. heee~ perangai macam masa sem 1 dulu.. ;]

nOor aNIes said...

heee...zmn da berubah tp prangai ttp x berubh..heeee...:)