mE:: mYsELf::mInE

My photo
KoTa bHaru,BaNdAr sRi dAmAnSaRa, KL (Sngor),Kelantan, Malaysia

Sunday, July 4, 2010

cuti-cuti...


khamis ni sy n fmily in law akan bercuti ke bandung untuk 5 hari...
yeapp...ngan fmily in law je...pttnya en suami ikt serta tp memndangkn dia br brtkar tmpt kerja
so x leh apply ct within 3 months early ni...sedey kan? pttnya ni la hneymoon kami...
tp dia ckp nxt tym ada rezeki blh pg lg..insyALLAH...

oke...sasaran brg2 y hndak di cari kt sn ape lagi kalau bkn kain, bju,hndbg murah2 kan?
heeee....memndangkn bju raya x dijahit thn ni ( ada 2 psg baju y blm dipakai lg) so, bju raya juz cr y da siap je nnt kt sn..ingtnya nk cr jubah y cantik2 u dipakai tym konvo...ye la, tym 2 insyALLAH perut ni da besar,cnfem x muat nk pki bju kurung o kebaya..huhuhu...then,nk cr hndbg kulit...my mom in law ckp kt sn ada satu kdai y jual beg n kasut jee....cnfem rambang mta ni nnti....
n tidak ketinggalan, brg2 y dipesan oleh my mom spt kain sari u dia n adik2 perempuan y len...ktnya nk wt raya n trs paki tym sy konvo..heee...

perancangan y mnarik walaupun tnpa suami disisi...hrp2 tym kt sn ni x da la rndu sgt kt dia kalau x, x taw la caner kan...heee....sgt gatai bnyi nye...pdahal pegi u 5 hr je....oppsss.....tidak dilupa kemeja en suami...insyALLAH akn dibelikan nnt if ada y cantek2...hee....hrp2 pg sana ni dpt la sume y hendak dicari ni..risau gak sbb 2 3 menjak ni mdh je bdan rasa penat..kan x smpi 10 lngkah da mula rs nk cr katil..nauzubillah...doa2 kan smg pjlnan pg blk nnt slmt n sy bertenaga u jln2 nnt...heeee....:)

4 comments:

Qisha said...

sedeynya hubby tak dapat ikot..selaMAT BERCUTI

nOor aNIes said...

tenks akak.....jom jln2!! heeee

silent MONOLOGUE said...

anis...

congratz da pregnant..

doakan sumenye baik2 aje ek...

pi bandung ati2, jgn lupe yg awak da bebadan duaaaa..syokk je shopping nti...hehe

nOor aNIes said...

tenks...tu la...x taw la kt sn caner...heeee